ZONGULDAK / MERKEZ - Dilaver İlkokulu

Hacer SAĞLAM - Müdür

.       1966 Zonguldak doğumludur. Tekirdağ Çorlu Pınarbaşı İlköğretim Okulu´nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. Sonra sırasıyla; Kastamonu, Araç Iğdır İlköğretim Okulu´nda, Zonguldak Kilimli Damarlı İlköğretim Okulu´nda, Zonguldak Cumhuriyet İlköğretim Okulu´nda görev yaptı.

2002 yılında Zonguldak Merkez Yenimahalle İlköğretim Okulu´nda Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. 2004 yılından sonra Zonguldak Merkez Toki Yenimahalle İlköğretim Okulu, Zonguldak Kilimli İsmet İnönü İlköğretim Okulu ve Zonguldak Fatih İlköğretim Okulu´nda  Müdürlük görevini yürüttü.

2019 yılından itibarende Zonguldak Merkez Dilaver İlkokulu´nda Müdür olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.